Welkom

Gratis kleding actie speciaal voor inwoners uit de gemeente Reimerswaal

Wegens de recente verhuizing van Kledingbank Zeeland kunnen we dit najaar geen kledingactie organiseren in de gemeente Reimerswaal, zoals we in het voorjaar wel gedaan hebben. Wel zijn de inwoners van deze gemeente van harte welkom tijdens twee speciale actiedagen op:
21 en 22 november van 9 – 16 uur.
Adres: Paukenweg 2 4337 WH Middelburg
De gemeente heeft een keuze van gemaakt  welke bewoners die hiervoor in aanmerking komen en dus via de post een persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. Het kan ook zijn dat een verwijzer (instantie of hulpverlener) een verwijsbrief uitschrijft, ook dan bent u van harte welkom.

De kledingactie houdt in dat er gratis (nieuwe en zo goed als nieuwe) kleding door de genodigde en alle gezinsleden uitgezocht kan worden. De volledige winkelvloer staat tijdens deze actie open voor deze klanten en zo is er een ruime keus aan kleding voor iedereen, van jong tot oud, van klein tot groot.
We hebben ook een fijne koffiehoek en een speelhoekje voor de kinderen. Natuurlijk kunt u de kleding ook even passen.

Men hoeft zich niet aan te melden voor deze actie, maar dient wel de persoonlijke uitnodiging of verwijsbrief, legitimatiebewijs (bijvoorbeeld identiteitskaart of paspoort) én die van alle gezinsleden mee te nemen.
Graag grote tassen meenemen.
Zijn deze dagen niet mogelijk? Dan kan er een afspraak gemaakt worden voor een ander tijdstip door te bellen met: 0118 227390 (maandag, dinsdag, woensdag 9 – 12 uur)

Het vervoer wordt niet geregeld. Mogelijk kan een hulpverlener een handje helpen of zijn er vrienden of kennissen die ook uitgenodigd zijn en kan er samen gereden worden om zo de kosten te delen.

Teamleiders van Kledingbank Zeeland

Kledingbank Zeeland locatie Middelburg

Kledingbank Zeeland locatie Terneuzen